REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



Cinema City redeschide de astăzi cinematografele din București și din țară


     "Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria redeschiderii cinematografelor din București și din țară, temporar suspendate săptămâna trecută, este dublată de numărul mare de lansări de film din aceste zile. 7 dintre cele mai noi premiere ale sezonului te aşteaptă ACUM la cinema. Avem nevoie mai mult decât oricând să râdem, să ne simțim bine, iar sala de cinema este locul unde emoțiile nu sunt cenzurate. «În curând pe marile ecrane» redevine «ACUM la un cinematograf în apropierea ta». Din 15 octombrie vă așteptăm în sălile Cinema City pentru a regăsi experiența de neuitat a unui film văzut în premieră pe marele ecran.
     Locul tău favorit de petrecere a timpului liber te așteaptă cu cele mai noi premiere ale sezonului, producții îndelung așteptate de toți iubitorii de film - comedie, dramă, acțiune, animație sau aventuri, dându-ți posibilitatea să trăiești emoții de neuitat într-o ambianță specială. Și cum în aceste vremuri complicate nu doar confortul, ci și liniștea ta este importantă, proiecțiile vor avea loc respectând toate normele în vigoare, menite să asigure siguranța deplină a privitorilor."
     Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.
     Cinema City România operează 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.
Detalii: Cinema City
 
(15.10.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cinema city romania

Opinii: