REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCineaști români la Festivalul de Film Documentar Jihlava


     La Festivalul Internațional de Film Documentar de la Jihlava (25-30 octombrie 2016),  Institutul Cultural Român de la Praga sprijină participarea producătorului Bianca Oana, a producătorului Ana Maria Pîrvan și a criticului de film și jurnalistului Iulia Popovici.
     Bianca Oana a fost selectată să participe la secțiunea Emerging Producers, un program care are drept scop pregătirea profesională a celor mai talentați tineri producători de film documentar. Numele acestora au fost anunțate recent la Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary.
     Ana Maria Pîrvan va participa cu scurt metrajul documentar produs de ea anul acesta, Păstrătorii de ROST, care a fost selecționat în cadrul East Silver Market.
     Criticul de film și jurnalistul Iulia Popovici va participa în calitate de expert la festival, luând parte la conferința internațională Fascinations si la discuțiile cu jurnaliștii de film din Europa Centrală și de Est. De asemenea, va realiza evaluări și va oferi feedback prezentărilor din cadrul programului Emerging Producers
Detalii: icr.ro
(19.10.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: ana maria pirvan, bianca oana, icr praga, iulia popovici, jihlava film festival 2016

Opinii: