REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film„Chronic”, proiecție ANONIMUL la ARCUB


     Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL organizează o proiecție specială a filmului Chronic (regia Michel Franco) în ziua de vineri, 7 iulie, ora 20.00, la ARCUB.
     Proiecția anunță invitatul special al Festivalului Internațional de Film Independent ANONIMUL: regizorul mexican Michel Franco, câștigător al Premiului Juriului Un Certain Regard Cannes 2017 pentru filmul April’s Daughter, al Premiului pentru Scenariu la Cannes 2015 pentru filmul Chronic și al Premiului Un Certain Regard Cannes 2012 pentru filmul Después de LucíaChronic spune povestea lui David (Tim Roth), un asistent care lucrează cu pacienți aflați în fază terminală. El are nevoie de fiecare pacient în parte, așa cum aceștia au nevoie de el. De mulți ani, David poartă pe umerii săi povara vinovăției și a remușcării, care a devenit de nesuportat, așa încât el trebuie să-și înfrunte trecutul pentru a se putea vindeca.
     Michel Franco va primi în cadrul Galei de Deschidere a Festivalului Trofeul ANONIMUL pentru contribuția sa la frumusețea cinematografiei universale. Întreaga sa filmografie, în calitate de regizor, dar și de producător, va fi prezentată publicului în Deltă, iar proiecțiile filmelor sale vor fi urmate de sesiuni de întrebări și răspunsuri.
     ANONIMUL 14 va avea loc în perioada 7 - 13 august 2017, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării.

 
(05.07.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: anonimul 2017, chronic film, festival de film independent, michel franco, tim roth

Opinii: