REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCel mai recent film al Cristinei Iacob, „Poveste de dragoste”, la Miami


     Poveste de dragoste, cel mai nou lungmetraj al Cristinei Iacob (#selfie), cu Dragoș Bucur și Raluca Aprodu în rolurile principale, va fi vizionat la Miami, pe 24 octombrie.
     Proiecția face parte din Focus on Romania Film Festival – Ft. Lauderdale Waves 2015, eveniment organizat cu sprijinul Institutului Cultural de Cultură de la New York și The Romanian American League, evenimentul aduce la Cinema Paradiso cele mai așteptate filme românești ale anului.
    „Am primit multe feedback-uri pozitive la festivalurile unde a fost proiectat Poveste de dragoste. La Montréal, ca și la Mons, am reușit să ajungem la sufletele spectatorilor, lucru pe care ni l-am propus încă de la început: să îi determinăm pe oameni să creadă în iubire, până la capăt. Este un film pentru public, iar așteptarea noastră începe pe 27 noiembrie, când îl vom aduce în fața spectatorilor din România”, a declarat Cristina Iacob.


Galerie Foto

Cuvinte cheie: cristina iacob, dragos bucur, poveste de dragoste film, raluca aprodu

Opinii: