REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmCăutăm scurtmetraje pentru Marele Picnic #shortsup 2019!


     Ediția a 6-a, 26-28 iulie pe Domeniul Mogoșoaia, aduce mai multă libertate, mai multă natură, mai mult spațiu pentru explorare cinematografică. Marele Picnic găzduiește competiția ShortsUP Audience Award, o provocare pentru creatorii de scurtmetraje, dar și pentru privitorii de povești scurte. Spectatorii vor avea misiunea de a vota filmul preferat, iar cea mai votată producție va fi recompensată cu un premiu de 1500 Euro – Premiul Publicului ShortsUP. Anunțul filmului câștigător va fi făcut pe 30 iulie, după centralizarea voturilor.
     Dacă ai un scurtmetraj de ficțiune, documentar, animație, experimental sau videoclip cu o durată maximă de 30 de minute, produs după data de 15 ianuarie 2016 și care are în palmares un premiu oferit de un juriu format din profesioniști din industria cinematografică, înscrie-l în preselecția ShortsUP Audience Award. 
     Completează formularul de înscriere până pe 15 iunie 2019, ora 23.59 pm. Înainte să completezi formularul de înscriere, te rugăm să citești regulamentul competiției.
     Competiția ShortsUP Audience Award are ca scop susținerea producției de film scurt românesc și internațional, educația cinematografică și încurajarea spiritului critic.
 
(6.06.2019)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: marele picnic shorts up 2019, shortsup audience award 2019

Opinii: