REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmBIEFF 2017 prelungește termenul de înscriere pentru filmele românești


     Festivalul Internaţional de Film Experimental Bucureşti BIEFF caută cele mai îndrăznețe şi inovatoare experimente vizuale românești pentru ediția din 2017.
     Termenul limită de înscriere s-a prelungit până pe 4 septembrie.
     Pentru  a fi eligibil, filmul trebuie să fi fost produs în ultimii 3 ani și să nu depășească 40 de minute. La înscriere, realizatorii vor trimite scurtmetrajul fie printr-un link privat de Vimeo și parola pentru vizionare, fie ca link de descărcare (ex.: wetransfer.com), pe adresa programming@bieff.ro, în format .mp4/.mov, în vederea preselecţiei.
     Participanții trebuie să mai trimită, pe adresa de mail programming@bieff.ro, următoarele materiale: fişa filmului (date de contact, synopsis, echipa filmului, distribuţie, detalii tehnice, intenție regizorală, cronici, menţionarea participării la alte festivaluri şi premiile obţinute, dacă este cazul), imagini din film și bio-filmografia regizorului.
     Detalii: Bieff.ro
(23.08.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: bieff 2017, bucharest international experimental film festival, festival de film experimental, inscriere scurtmetraj

Opinii: