REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAvanpremieră “Capace”, de Sorin Marin, la Anonimul 2017


     Actorii Vlad Ivanov și Adrian Titieni sunt eroii filmului Capace, scris și regizat de Sorin Marin. Avanpremiera românească a filmului va avea loc sâmbătă, 12 august, la Sfântul Gheorghe, la gala de închidere a Festivalului Internațional de Film Anonimul, în prezența echipei.
     ​Capace este povestea unui bărbat bogat și puternic, dar singur (Vlad Ivanov), care își conduce afacerile cu autoritate și fără scrupule. Concurența îl atacă la Bursă și bărbatul își amintește de un joc din copilărie. Un joc cu capace de bere. O criză de inimă și vestea că e posibil să aibă nevoie de un transplant îl determină să plece într-un loc îndepărtat, unde Dunărea întâlnește marea, cu oameni simpli și obiceiuri străvechi.
     “În urmă cu 16 ani, am ajuns la Sfântu Gheorghe, într-un loc magic, unde Dunărea întâlnește MareaNeagră. Acolo am înțeles că viața mea de adult era o înșiruire de jocuri pe care, în fiecare zi, mă luptam să le câștig. Mi-am amintit de jocurile din copilărie, când eram fericit. La puțin timp dupăvizita la Sfântu, m-am retras din afaceri și am început să scriu scenariul și, în 2015, după multe căutări și ezitări, am început filmările.”, spune Sorin Marin.
     Capace a fost filmat atât la București, cât și în Delta Dunării, la Sfântul Gheorghe. Filmările au avut loc în peste 20 de locații și au durat 25 de zile. Alături de Vlad Ivanov și Adrian Titieni, din distribuție fac parte Nicholas Bohor, Eugenia Bosînceanu, Adrian Păduraru, Oliver Toderiță, Claudiu Istodor, Gavril Pătru, Liviu Cheloiu, Diana Cavallioti, Adina Galupa și Andrei Aradits.
     Produs de Saga Film și Fundația Anonimul, cu sprijinul CNC, cu participarea Tudori Properties și Cinelab România, Capace va fi distribuit în cinematografele din România începând cu data de 27 octombrie, de Bomb Film Production.
Detalii: facebook 
(9.08.2017)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: adrian titieni, capace film, saga film, sorin marin, vlad ivanov

Opinii: