REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAdmitere la UNATC, departamentul Scenaristică-Filmologie


     Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L.Caragiale  (UNATC) din București se pregătește pentru organizarea concursurilor de admitere la Facultatea de Film și Facultatea de Teatru. 
     Anul acesta, primul pas pe care candidații la studiile de licență trebuie să îl facă este să se înscrie online până joi, 1 septembrie 2016, indiferent de facultatea și secția pentru care se pregătesc. Termenul limită pentru înscrierea online la studiile de master este 8 septembrie. Detalii despre actele necesare pentru înscriere și despre pașii ce trebuie parcurși găsiți pe site-ul Universității.
     Departamentul Scenaristică -Filmologie al Facultății de Film coordonează studiile de licență ale secției COMUNICARE AUDIOVIZUALĂ, SCENARISTICĂ, PUBLICITATE MEDIA, FILMOLOGIE. Conceptul pe care se fundamentează licența în Comunicare Audiovizuală, scenaristică, publicitate-media, filmologie, constă în interacțiunea dintre cele două  mari filoane, cel al scenaristicii și cel al teoriei  de film. Dacă la nivelul de licență pregătirea studenților urmărește în egală măsură cele două direcții, la nivelul de master studiile se separă și urmăresc aprofundarea celor două domenii și dezvoltarea intensivă a competențelor specifice.
Detalii: Facebook
(26.08.2016)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: admitere, bucuresti, facultatea de film, filmologie, scenaristica, unatc

Opinii: