REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de FilmAdmitere la Teatrologie, studii de licență în cadrul UNATC: înscrieri pe 21 și 22 septembrie


     Se organizează a doua sesiune de admitere la secția Teatrologie din cadrul Facultății de Teatru, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București.

     Cei interesați se pot înscrie luni și marți (21-22 septembrie 2015) la secretariatul Facultății de Teatru, str. Matei Voievod, nr. 75-77, etajul 2, număr de telefon - 021 252 81 08.
     Examenul are loc pe 23 și 24 septembrie, fiind împărțit în două etape. Prima constă într-o analiză scrisă a unui fragment dintr-o piesă de teatru, ales pe baza bibliografiei recomandate. La cea de-a doua probă, candidații vor viziona un spectacol de teatru pe suport video, pe care îl vor comenta la colocviu, și vor discuta despre un spectacol propus de ei.
     Detalii: Unatc.ro // Bibliografie recomandată
 Galerie Foto

Cuvinte cheie: admitere facultatea de teatru bucurești, admitere teatrologie, admitere unatc 2015, universitatea nationala de arta teatrala si cinematografica bucuresti

Opinii: