REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film



“Alt Love Building” cu doi actori de Oscar, din 26 decembrie


Ben Cross şi Dragoş Bucur fac parte din distribuţia comediei Alt Love Building, regizată de Iulia Rugină.


     E un film de 5 Oscaruri, dacă adunăm patru statuete şi o nominalizare, distincţii dobândite de cei doi actori cu Chariots of Fire şi The Way Back
Ben Cross joacă pentru prima dată într-un film românesc, alături de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi absolvenţii şcolii Actoriedefilm.ro. Cunoscut în special pentru rolurile din Chariots of Fire, Star Trek şi serialul Banshee de la HBO, actorul britanic îl interpretează în Alt Love Building pe Mr. Anderson, proprietarul de drept al taberei de reparat relaţii Love Building. 
“Chariots of Fire este un film cult, iar faptul că l-am avut alături de noi pe Ben Cross în Alt Love Building a fost o mare bucurie. Pe lângă ocazia de a juca noi trei (eu, Doru şi Papi) alături de el, prezenţa lui pe platourile de filmare a fost un cadou pe care Actoriedefilm.ro l-a oferit studenţilor săi: un film cu Ben Cross!”, a declarat Dragoş Bucur despre experienţa colaborării. 
În regia Iuliei Rugină, acţiunea filmului Alt Love Building este amplasată la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, la şase luni de la prima ediţie a taberei de reparat relaţii, Love Building. Acum sunt nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi, cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului. Nu mai e atât de simplu să alerge către mult râvnitul “şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”. 
Imaginea e semnată de Vivi Drăgan Vasile, iar scenariul este creat tot de Iulia Rugină, Ana Agopian şi Oana Răsuceanu
Alt Love Building este cel de-al doilea lungmetraj independent produs de Actoriedefilm.ro. şi va putea fi vizionat pe marile ecrane din România din 26 decembrie.

Cuvinte cheie: alt love building, ben cross, dragos bucur, filme romanesti, iulia rugina, premiere romanesti, vivi dragan vasile

Opinii: