REVISTĂ ONLINE EDITATĂ DE UNIUNEA CINEAȘTILOR DIN ROMÂNIA

Premiul pentru publicistica 2015 al Asociatiei Criticilor de Film40 de filme premiate din întreaga lume și peste 224.000 de vizualizări pe Astra Film Online


     În ultimele două luni de zile publicul de acasă a avut parte de 40 de filme din întreaga lume pe Astra Film Online. Subiectele diverse ale documentarelor au tratat în profunzime istorii vechi și popoare misterioase, tradiții și obiceiuri, confesiuni emoționante și confruntări violente, reflecții sincere și sentințe grele, frici și traume, fenomenul emigrării și sistemele opresive, viitorul tinerilor și modernizarea lumii.
     Filmele de nonficțiune special selectate pentru această perioadă au avut în total peste 224.000 de vizitatori unici. Pe pagina de Facebook au fost 67.544 de vizitatori, iar pe canalul de Youtube 156.490.
     Pe lângă documentarele pentru publicul general, cei mici s-au putut bucura la rândul lor de aventurile și călătoriile neînfricate ale protagoniștilor din filmele propuse de Astra Film Junior, iar audiofilii s-au putut relaxa cu două concerte live inedite ale celor din SonoRo și pe Silent Strike.
     Programul poate fi urmărit constant pe site-ul festivalului- https://www.astrafilm.ro/online/, pe canalul de Youtube și pe paginile de Facebook.
     Vineri, 19 iunie, de la ora 18:00, va fi difuzat filmul Proiectul Corvin (r. Klára Trencsényi). Filmul aduce în discuție un proiect mare de dezvoltare imobiliară din Budapesta, care duce la relocarea a peste o mie de familii și la schimbarea modului vechi de viață din cartier.
(18.06.2020)


Galerie Foto

Cuvinte cheie: astra film online vod

Opinii: